Bra anledningar att ta lån

Små lånDet kan finnas många bra anledningar att ta ett lån. Ibland har man behov av ett lite större lån. Du ska kanske köpa en bil eller ett hus eller så har du planer på att göra en resa. Du kanske vill lägga om flera små lån och krediter.

Att ta ett större lån utan en fast inkomst eller anställning är det verkligen möjligt? Ja, det går och jag tänkte här försöka guida dig till de alternativ som brukar vara möjliga för de flesta.

Att gå till sin vanliga bank är oftast inte möjligt, tex. Swedbank, Nordea, SEB eller Handelsbanken. Har man inget jobb eller fast inkomst får man oftast inget lån där. Online finns det dock lite större chans att hitta ett sätt för dig att få låna från låneföretag som är specialiserad på lån.

Bra alternativ för att ta lån

LendoOm jag ska ge dig ett par bra alternativ du direkt kan testa så är det för större lån på 10 000 till 350 000 kr. Testa till exempel Lendo som är en etablerad och seriös aktör i Sverige. Du kan även testa L’EASY eller Thorn.

En fördel med Lendo är att det är en så kallad låneförmedlare som samarbetar med flera banker som du ansöker hos på en gång. Det är väldigt smidigt och det blir dessutom bara en UC gjord av Lendo.

Bigbank är en kreditgivare som du också kan testa om de andra alternativen är stängda eller nämnda L’EASY och Thorn. Det är ju inget fel att ansöka hos flera långivare heller. Men ett tips är att inte ansöka hos fler än tre stycken. Varje ansökan registreras nämligen i en databas och alla banker kan sedan se att du har ansökt om flera lån hos andra företag.

Alla de ovan kör UC vilket kan vara bra att veta så det blir flera förfrågningar.

Lite dyrare lån

Ett annat ställe som ger högre lån men med säkerhet är Bluestep som är specialiserat på lån med betalningsanmärkningar? De erbjuder vanliga lån vid ovanliga situationer!

Wasa Kredit är ett annat alternativ som snabbt och enkelt erbjuder lån upp till 250 000 kr.

Bra anlednignar att ta ett lån

You May Also Like