Ett snabblån kan hjälpa

I den mest akuta situationen – där du behöver pengar snabbt – finn det ingen anledning att göra ett antal telefonsamtal till vänner som motsträvigt och subtilt försöker undvika att bli beblandad med din ekonomiska situation. Men varför ens försöka göra det, när du kan låna mindre summor snabbt. Du använder mobilen till det, men inte genom att ringa motvilliga vänner utan genom att smsa en villig långivare. Och inte bara är långivaren villig, utan det är ett stabilt avtal som inte kommer att innebära några komplicerade relationsproblem för dig. Du lånar enkelt och snabbt och betalar tillbaka enkelt och snabbt.

Att få ett snabblån direkt kommer inte tillsammans med några överraskningar. Det är garanterat noll krångel och noll bekymmer. Även när din kredit historia inte är så imponerande och en koll via UC skulle innebära en sorglig läsning för vilken långivare som helst, innebär det inga problem om du vill låna 5000 kronor snabbt. Hur din ekonomiska historia ser ut är inget problem när det handlar som SMS-lån. Du får en mindre summa snabbt och betalar tillbaks snabbt. Det är den enkla och tydliga regeln.

Ge SMS-lån en chans

Har du provat SMS-lån förrut? Det är den nya tekniken som möjliggör en snabb transaktion mellan långivaren och sökanden. Det innebär att en snabb låneprocess som ger bekvämlighet för båda parter. De flesta SMS-lån löper på 30 dagar och tar inte ut traditionell ränta, utan en fast avgift som läggs på när du betalar tillbaks ditt lån. Hur stor denna avgift varierar mellan olika långivare, så kolla gärna runt lite innan du slår till. Men efter du har hittar den rätta långivaren – då går det undan.

  • Hjälper dig som behöver låna pengar
  • Svarar på dina frågor om snabblån
  • Visar dig flera olika alternativ där du kan låna 5000 kr
  • Ser gärna att du kontaktar oss om du vill ha hjälp

Sök 10 000 kronor som snabblån

Det finns många typer av lån att ansöka om. Dessa lån har olika system för återbetalning och sorters olika räntor. Öppna lån är sådana som du kan låna flera gånger på – tillexempel när du får ett kreditkort. Lånet löper på och ökar och minskar beroende på om du köper med kortet eller gör återbetalningar. Det finns dock alltid en kreditgräns. Ett slutet lån är det där du får en bestämd summa för ett tillfälle och sedan betalar av under en längre tid. Ett lån med säkerhet kräver en tillgång som säkerhet – oftast huset eller bilen du köper för pengarna du lånat. Ett blancolån behöver ingen sådan säkerhet men du måste å andra sidan ha en bra kredithistoria och får förmodligen högre ränta på ditt lån. Så vad händer om du inte har en bra kredithistoria?

Är din dålig kredithistoria ett problem

Har du haft problem med dina återbetalningar tidigare och dragit på dig betalningsanmärkningar är detta något som syns i dina register. Måna långivare hämtar information bland annat från UC och ser då detta – vilket gör dem ordentligt restriktiva med att låna ut pengar. Men du kan fortfarande ta snabblån via internet eller sms – och behöver inte fundera på vad som står i ditt register eftersom de ändå inte tittar där.

Få ett SMS-lån

Att få ett lån via sms är enkelt och snabbt. Du behöver inte gå igenom en lång process som ändå bara slutar med att de tittar på din kredithistoria och sedan ger avslag. Du kan faktiskt låna så mycket som 10 000 kronor nu och betala tillbaks senare. Det kan vara om en månad eller två – beroende på vilket bolag du söker lånet från.

Bra att känna till om snabblån

You May Also Like