Mina tankar om lån

Jag tänkte här tipsa om hur du enkelt kan jämföra räntor och priser på olika lån. På så vis kan du enkelt hitta det lån som har bäst villkor, lägst kostnader och villkor.

Information om snabblån

Smslån eller snabblån är som du kan läsa mer om på nätet är en låneform som innebär att du lånar förhållandevis små summor. Detta med hjälp av din mobiltelefon och sms, därav namnet smslån.

För att ta ett smslån skickar du ett sms till respektive långivare. Om din ansökan blir godkänd får du in pengarna direkt på ditt konto.

Låna 1000 kronor via smslån eller snabblån

Sms-lån på 1000:- är den lägsta summan som finns vid just smslån. Det är också den billigaste summan att låna, kostnaden för snabblån på 1000:- kostar mellan 250 och 500 kronor.

Smslån på 1000 kronor är det belopp som flera av låneföretagen erbjuder och därför är det detta belopp du kan hitta bäst avgifter på.

För att få låna med än 1000:- kräver de flesta låneföretagen att man har tidigare betalat tillbaka ett lån på 1000:-. Så är du i behov av att låna 1000:- så är detta den summa som är enklast att låna.

Låna 2000 kr via snabblån eller smslån

Ett av de vanligaste summorna för smslån är 2000:-. De flesta långivare har denna summa att välja på.

Här listaslångivare som erbjuder snabblån för summan 2000 kronor.

Låna 3000:- via smslån

Sms lån på beloppet 3000:- är ett av de vanligaste summorna som finns att låna. Nästan alla långivare som erbjuder smslån har summan 3000:-.

Oftast när det gäller lån på 3000:- kräver företag att man har betalat tillbaka ett mindre lån innan. Så vill du låna 3000:- måste du ha först lånat till exempel 1000:- och sen betalat tillbaka detta.

Det är dock inte alla företag som använder sig av denna princip.

Låna 4000 via snabblån & smslån

Ett smslån på 4000 kronor är ganska ovanligt och det är bara ett fåtal långivare som erbjuder detta belopp.

Tillvägagångssättet när du lånar 4000:- är detsamma som vid andra mindre summor. Antingen skickar du ett sms och får in pengarna på ditt konto inom några minuter. Eller finns alternativet att låna direkt på Internet.

Låna 5000:- via snabblån eller smslån

Det finns flera svenska långivare som erbjuder dig att ta ett snabblån på beloppet 5000:-

Smslån på 5000:- är ganska ovanligt och det är få låneföretag som lånar ut denna summa. Det har tidigare funnits företag här på Låntoppen som erbjudit denna men de har nu slutat med den summan, tyvärr.

Detta lånebelopp är det som kostar mest men sett till kostnaden kontra lånesumman är det ganska billigt.

Sms lån och snabblån är en form av smålån. Detta innebär att du kan låna summor mellan 1000 och 5000 direkt via din mobiltelefon.
Du skickar helt enkelt ett sms till någon av de långivare du väljer på sidan. Om du sedan blir godkänd får du in pengarna direkt på ditt bankkonto.

Mina tankar om lån

You May Also Like